Bävern igen

Igårkväll såg vi Bävern igen. Han var på samma ställe och gnagde.  Förstod att han hade tänkt gnaga av den andra stora grenen men jag orkade inte vara uppe och vänta. Tyvärr, för det hade varit roligt att ha en bild när han for med denna tunga gren. Imorse var grenen borta! Men inte bävern, Såg honom nyss på ett annat ställe mitt emot oss!

Jag, Nasto och Dino har varit på en fyrtiofem minuters morgonspromenad. Gick mot Nolsia och tog upp i skogen och gick vidare så att vi kom ut på vägen nästan upp i Fälla. Såg både skogsfågel, råttor och harar.

Lennart är ledig idag, men inte riktigt ledig för han ska tapetsera vårat sovrum och håller nu på med spackling.

På torsdag åker vi på minisemester till Boden. Det ska bli riktigt skönt och roligt. Längtar!

En kommentar

  1. Maria

    Men se där!
    Det hade vi ingen aning om.
    Synd bara att jag har kurs hela helgen…
    Men Niclas och barnen är ju hemma på dagarna i alla fall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.