Hemfärd

 Efter två härliga dagar här i Harads är det nu dags att dra mig hemåt. Först ett stopp i Boden, dels för att kanske shoppa lite och sedan hämta upp Gunilla som har logerat hos Ewa. Sedan drar vi vidare mot nästa stopp som blir Arvidsjaur.

 Igår var jag här på Kamrum och såg en fotbollsmatch mellan Harads och Heden(DM-match). Kul att träffa så många gamla bekanta, mindre kul att resultatet blev 0-1!  Är det något jag saknar i Ammarnäs så är det faktiskt det här med att kunna gå och se fotbollsmatcher! 

Nu ska Maria skjutsa över Zakarias till fotbollsplan och sedan åker jag. Tråkigt att lämna de mina men dom kommer snart upp till Ammarnäs så då får vi träffas igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.