Hemkommen

Eftersom jag inte skrivit något sedan sista dagen i Harads och Boden så måste jag ju skriva och tala om att vi tog oss hem till Ammarnäs. I en enorm värme och härlig eftermiddag körde vi de trettiotvå milen hem. Stannade och fikade två gånger efter vägen och gjorde ett Dollar Store besök i Arvidsjaur. Vi var hemma vid åttatiden på kvällen och det var tjugofyra grader varmt. Helt otroligt!

Torsdagkväll var det lite "kyligare", endast sexton grader, men det blev grillmiddag ute på altanen och vi hade också underhållning av två badglada tjejer med varsin häst. Nu var ju den ena hästen inte så villig att gå ner i vattnet men till slut fick dom ner båda två. Brrr så kallt, tyckte jag, men tydligen inte dom! Roligt hade dom, det hörde vi på alla skratt.

Bilder kommer men nu sitter jag och skriver vid arbetsdatorn och där har jag inga bilder.

Igår hade vi jättebra med folk i butiken. Full rulle hela dagen, kul!

Efter jobbet idag så åker jag och Lennart till Gunnarn för ett kort besök hos goda vänner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.