Åter en härligt, fin dag!

 Hoppas fortfarande på att Hembygdsföreningen ska ha samma tur med vädret, nu på lördag, som Ammarnäs IF hade förra lördagen med (H)juldagen!

Det är ju betydligt lugnare nu med turister men det är fortfarande besökare här och det är ju roligt! Däremot har  ju inte dom bjudits på så roligt väder, mycket regnande, förutom då dom här två dagarna som det varit uppehåll. Men vad kan man göra åt det? -Ingenting, det är bara att ta de som det är.

                         

                                        Älska livet som det är!

4 kommentarer

 1. Fd sommartorpare i Ammarnäs

  Hej Kinna. Lyckliga ni som får gå på pärfestival och äta herlstekt ren. Jag var med redan på den tiden när festival höll till på lägdan mitt emot pärbacken.Nu har kropen satt stopp för den långa resan till Ammarnäs. Hoppas ni får fint väder.

 2. Kinna Persson

  Svar till Fd sommartorpare i Ammarnäs (2011-08-24 16:21)
  Det var ju roligt höra att du varit med om denna Pärfestival men tråkigt att kroppen satt stopp för resor upp hit!

 3. Heidi

  Hoppas också att ni har bra väder på pärfestival! Vi var på hembygdsgårdens dag och vi har ätit fisksallad – läcker! Nu är vi hemma i Tyskland för 2 veckor och här är vädret för varmt – över 33°. Önskar oss tillbaka till Ammarnäs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.