TACK!

 Som ordförande i Ammarnäs Hembygdsförening vill jag ge denna bukett till ALLA ER som på olika sätt hjälpte till så att Pärfestivalen kunde genomföras även detta år! Ett stort TACK också till alla besökare!

 

3 kommentarer

  1. Elisabeth

    Tack själv för en väl genomförd ” Pärfestival ”:) Är alltid lika trevligt att vara till byn och vara med om alla arrangemang som ni gör. En stor eloge till er alla!!

  2. Gun-Britt Hedström

    TACK själv Kinna för allt som du gör för Ammarnäsbygden, inte minst genom din blogg. Genom att läsa den kan jag ha ”koll” när jag inte är där och känna mig delaktig i vad som händer. Ditt engagemang och din påhittighet i olika aktiviteter är också en stor tillgång. Ha det gott! /Gun-Britt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.