Gråmorgon!

 

Klockan är halvåtta och jag sitter här vid köksbordet och tittar ut genom ett regnstänkt fönster och ser bara grått, grått, grått! Det kanske inte är så underligt att jag har värk i hela kroppen, hoppas att min medicin kommer idag!  Nu tycker jag att det är på tiden att det slutar regna och att det ska bli sådana fina höstdagar som det brukar vara!

Tänker också på alla jägare som tänkte få skjuta älg denna vecka, säkert ligger älgarna och trycker någonstans för inte vill väl dom vara ute och gå när det är sådant här regnande.

Nu ringde Lennart och där han jagar i Norrbotten regnar det inte idag så han var på ett strålande jakthumör :))

Hör på radion om besvikna pensionärer som ej fick sänkt skatt! Det var en sak som jag inte förstod och det var när han från PRO sa att två pensionärer med samma inkomst, den ene vanlig pensionär och den andre sjukpensionär får betala olika skatt trots att skattetabell 33 gällde för båda…..??? Hörde jag rätt? 

En kommentar

  1. Kvarntorparna

    Skickar en värmande hälsning från oss. Vi har varmt och skönt. Och gubbens värk är som bortblåst, så visst har solen en stor effekt på våra kroppar. Hoppas det snart slutar regna och blir fin höst så att ni få njuta av den innan vintern kommer. Tack för hjälpen med posten 🙂 Stor kram från oss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.