Vitt och fint!

 Nu har vi snö, det är så vitt och fint ute nu, hoppas bara att den får bli kvar! 

Idag har jag varit ledig. Började med en promenad i sur väder, blötsnö och blåsigt, men samtidigt var det ganska skönt och mysigt att gå på snötäckta vägar. Var förbi hos Gunilla en sväng och hon hade adventspyntat så fint i restaurangen. Efter en kopp kaffe där så gick jag hem och började städa, tog fram  adventsstakarna  (och några små tomtar) så nu lyser det så fint i alla fönster. Kanske julstämningen infinner sig så småningom. Imorgon kväll ska jag och Lennart hjälpas åt att pynta här nere i butiken.

Nu på lördag kl 15 anordnar Naturum tipsrunda efter elljusspåret och bjuder på glögg och pepparkakor vid Mullekojan efteråt. Det ska bli mysigt, hoppas att många vill vara med!

Visst var TV programmet "Den stora Matresan" från Ammarnäs bra?

 

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.