Inte idag heller!

 Nej, vi fick inte se solen idag heller! Men nära är det nu, hade det inte varit så mulet så kanske……

Igårkväll var vi och åt middag på Wärdshuset. Först var det prisutdelning till alla som var med på Lakafisketävlingen, som tur var så fick alla priser inte bara dom tre som fick fisk! Josefin Sundin vann ungdomsklassen, Ulla Hultman damklassen och Nisse Tavelin herrklassen han var också den som fick den största och fulaste laken, den vägde 2650 gr. Själv blev jag utan fisk men vann ändå ett pimpelspö!

Det serverades två rätter, Lake och helstekt ryggbiff, klart att jag åt ryggbiffen för ingen skulle någonsin få  mig att ens smaka på en sån ful fisk som Laken!!! Efteråt gick vi ett gäng till Ammarnäsgården på Pubafton. Tack för en trevlig kväll i trevligt sällskap!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.