16.00 – 02.00 = 10 timmars försening

 Kyliga hälsningar från Playa del Ingles, här blåser det kalla vindar idag! Men vi är lediga och har det bara bra.

I lördags skulle vi ha varit framme här vid 23 tiden på kvällen men vi kom lagom till frukost på söndagmorgon istället. Tio timmar försenade p g a att avisningen inte funkade på planet och i väntan på nytt plan så fick vi först sitta i planet från 16 till 21.30. Vi fick drinkar och mat serverade där. Ganska komiskt när vi satt och åt och tittade ut genom fönstren och såg Umeå airport! Efter 21.30 fick vi gå in i avgångshallen igen, och där fick vi information så småningom om att ett nytt plan var på väg från England för att hämta oss. Det var bara att acceptera och göra det bästa av situationen. Inget ont som inte har något gott med sig, vi träffade underbart trevliga människor och hade allmänt trevligt till kl 02.00 då vi äntligen kom oss iväg. Sova på planet var näst intill omöjligt så gissa om vi var trötta efter frukosten?  Vi sov som klubbade oxar i fyra timmar innan vi skulle träffa Helena och Kent på stan!

Här en  bild av Turturduvorna Kinna och Lennart 🙂

Och här har vi sammanstrålat med Kent och Helena, dom bor på ett ställe 16 km härifrån, idag ska vi ta taxi till dom och vara på Arguineguns marknad.

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.