Vilket kanonväder!

 Idag är det en toppendag! Solen värmer gott, plus tio grader just nu. Vi tog en promenad upp till liften tidigare idag, dom hade nyss öppnat så det var inte så många åkare där då men det blev säkert fler. Backen är ju så fin, dom som var in på affären igår skröt över slalombacken!

Nasto fick träffa en snygg tjej!

Mötte också ett gäng som var ut och red på Fjällhästens Islandshästar. Dom verkade också må gott i det fina vädret.

När vi kom hem så satte vi oss ute på altan och solade. Blev sugen på Choklad och hårda ostmackor så jag gick in och gjorde iordning fika och det var gott att sitta ute och doppa ostmackorna i choklad. Mmmmm!

Här ser ni Thomas i full action med skottning av deras garage/lagårdstak. Det syns som att han håller på att gräva sig ner i en grop.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.