En obehaglig upplevelse!

 När jag gick in på Apoteket.se och Min sida för att beställa medicin (jag har ett recept på medicin där) så upptäckte jag att det låg nio recept på mediciner som inte alls jag skulle ha!!

Ringde Apotekets kundtjänst och för att få bort dessa recept från Min sida så skall jag gå in på Apoteket.se, skaffa mig en sjusiffrig kod och sedan kontakta kundtjänst igen så skulle dom logga in mig med denna kod och sedan kunna ta bort recepten!

Tänker bara på den stackare som inte fått sin medicin!!

Detta är ju inte Apotekets fel utan det är ju den läkare som skrivit ut recepten som knappat in fel personnummer. Tänk er om det hade varit starka, lugnande mediciner och det hade hamnat på fel persons sida!

En kommentar

  1. Anders Forsberg

    Bra exempel på vårt nya samhälle där du måste bevisa att du har rätt annars anses du ha fel, oavsett vad du tycker!

    En struntsak men ändå upplevde jag hos Statoil där jag var registrerad som Lennart Forsberg. Efter diskussion och uppvisande av leg gick dom med på att ändra till Anders Forsberg som jag ju heter…!

    Vilken tur att vi har så vackert väder!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.