Min lediga dag

 Efter nio dagars arbete är det då dags för mig att få en ledig dag! Naturligtvis vaknade jag extra tidigt när jag skulle kunna ha sovmorgon, kvart över sex vaknade jag klarvaken så det var bara att stiga upp ur sängen. 

Lite mulet är det och cirka fem minus. Dom har varnat för snö senare idag. Ingen sol än så länge men det är ju ändå bra väder så sportlovsfirarna kan vara ute. Jag tycker att det är mycket folk i byn och jag tror att det blir ännu mer nu när det närmar sig helg, såg en massa bilar med släp komma igårkväll.

Dagens nyhet i media verkar vara att Fredrik och Filippa Reinfeldt separerar! Nu återstår alla spekulationer……då har journalisterna fullt upp ett tag!

Pia`s kläder från Sorsele kommer upp och ska ha försäljning idag på Ammarnäsgården, klart då att jag ska göra ett besök där!

 

Kanske att jag tar och åker en sväng på Svennesspår också, jag sa kanske!

En kommentar

  1. Pia Sjöberg

    Tusen tack för reklamen och för ditt besök på min tillfälliga butik här i Ammarnäs. Hoppas du får en fortsatt bra dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.