Ååå, vilken morgon…

 Tänk att få vakna och stiga upp till en sådan underbart vacker dag! Inatt var det 13 minus och nu är det sol och klarblå himmel. Kan man bli annat än glad? Synd bara att det är så lite folk som är här i veckan och får uppleva dessa fina dagar!

Smolket i bägaren är att jag inte får svar på mina mail till lokaltidningarna! Mailat tre tidningar om den dåliga mobiltäckningen här och vilka problem det medför. Jag vill att dom ska ta itu med detta och skriva om det och jag tycker att dom åtminstone kunde maila tillbaks ett besked.

Vi får väl se, svarar dom inte så ringer jag till dom under dagen!

Ha en bra dag alla, nu ska hunden få gå ut med mig en runda!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.