6 juni

 Bilden är tagen uppe vid HöbäcksparkeringenIgår efter jobbet tog jag bilen upp till Höbäcken där Lennart hämtade mig med fyrhjuling upp till Aitelnas. Det kunde naturligtvis inte låta bli att regna, jag tycker just nu att det inte gör någonting annat än just regnar! Väl framme så tändes grillen och Lennart fixade kotletterna medans jag gjorde iordning potatisgratängen och tillbehören. Sedan åt vi en god middag och satt och tittade på olika slags fåglar utanför köksfönstret. Kvällen gick fort så helt plötsligt var klockan tolv så då var det dags att gå isäng. Ganska så mycket vatten

Sov ända tills klockan åtta i morse, helt utvilade. Kaffe och smörgås innan vi klädde på oss och gick ut. Lennart var och hämtade några björkar som så småningom ska kapas och klyvas till ved och jag krattade lite där ute. Då det var klart så tog vi hunden med oss och gav oss iväg på en lång skogspromenad upp över. Vägen upp till Rävafallet är mycket blöt på vissa ställen men har man stövlar som vi hade så går det bra att ta sig fram.

Vi gick över den här bäcken och tog av till höger och följde bäcken en bit upp i skogen

där kom vi fram till en gammal boplats. Den som vet något om denna boplats, berätta det då gärna för oss!

En timme ungefär var vi ute och gick,  sedan   återvände vi till stugan för lunch och sedan disk och  undanstädning undan innan hemfärd.

Vi är ganska så säkra på att vi åker upp igen nu på lördag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.