Dagens Morgonbild

 Hälsning från Potatisbacken och Ammarnäs! Strålande solsken idag, inatt har det nog varit minusgrader för det var frost på våran altan och endast fyra grader kl 6.40. Men nu lyser solen och den värmer oss. Ute på raningen kommer nu korna, som släpps på lördag, att gå och beta hela sommaren. Det är något visst med att sitta och titta på dom när dom går där ute!

5 kommentarer

  1. GF

    Hej!
    Bara fint, min Sambo kommer ner nu på Söndag och sen jobbar jag bara någon vecka till innan det bär av till Thailand på semester och sen hem till Sverige igen och lite mer semester innan jag börjar jobba på kontoret i Jönköping igen! Tyvärr inget Ammarnäs i sommar men vi har redan bestämt oss för att fira jul där uppe =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.