En strålande dag

 Vilken underbar ledig dag jag har haft idag! Dels det vackra vädret sedan har jag varit på byn och hälsat på folk. Jag har bl a besökt sameslöjdaren Margaretha Gran och tittat på alla hennes välgjorda alster. Det är så roligt att besöka henne för hon berättar saker om varje grej hon gjort,  t ex vad olika tecken betyder och till vilken nytta sakerna ska vara till.

Har också varit ner på Hembygdsgården och grejat lite, dags att klippa gräsmattan igen men det får bli någon dag eller kväll till veckan. Här hemma har jag inte alls gjort någon större nytta än att laga middag. Däremot har jag börjat packa för våran Piteåvistelse! Vi ska nämligen åka dit på Nolia imorgon och vara i Piteå ända till söndagmorgon då vi åker hem igen och jobbar. Jag känner ända ner i tårna hur bra den här helgen kommer att bli!

Vi har fortfarande mycket turister i byn och det är glädjande! Många, många glada och trevliga människor som jag får den äran att träffa varje dag. Och alla pratar så gott om Ammarnäs och det är ju toppen, och genom "mun-mun-metoden" så förs ju det vidare till andra människor som aldrig varit här och då vill ju dom också, nturligtvis, besöka Ammarnäs!! Vilken marknadsföring!

Så här fint väder har vi idag!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.