Nu är det sommar

 Tänk att sommaren kom ända hit till Ammarnäs till slut!

Flera varma och soliga dagar har det varit hittills och dom som har semester nu har valt rätt tidpunkt för den. Det känns jättebra med sol och värme, nu får vi göra allt för att hinna njuta för vi vet ju vad som senare väntar oss!

Lite mindre folk i byn nu, det märks att många har slut på semestern, men det är ändå bra med folk kvar. Igårkväll hade dom som serverade våfflor på Hembygdsgården ett 30-tal besökare och det var inte illa.

Ja, nu är det bara drygt två veckor kvar till den stora Pärfestivalen! Det serveras som vanligt helstekt ren med färskpotatis från Sveriges åttonde underverk, Potatisbacken. Underhållning av en duktig keyboardspelare som dessutom är född Ammarnäsbo. Det är mycket för oss i Hembygdsföreningen att ordna och fixa men jag har duktiga medhjälpare i styrelsen och festkommittén som ställer upp och jag hoppas också att vi får tag i mera medhjälpare den lördan men det brukar ordna sig ganska bra med det. Tyvärr så kommer inte Ammarnäs IF att ha någon dans på Tjulåvallen detta år men det blir buffé på Ammarnäsgården med musik hela kvällen!

 

 

 

2 kommentarer

  1. Kinna Persson

    Svar till Alexandro Kröger Degerfeldt (2012-08-14 11:27)
    Tack Alexandro! Varmt på dagarna och framför allt i solen! Däremot är det inte så himla varmt på kvällarna, men det är skööönt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.