Varmt och mysigt

 Hemma igen efter en en mycket trevlig och mysig lördagkväll och söndagförmiddag med Kjellan och Bettan uppe i Aitelnas!

Det var ett riktigt kanonväder igår, varmt och soligt. Vad fint det är uppe i Aitelnas nu efter att Jojje varit där och slagit hö.  Då vi kom upp dit så for vi med båten över till andra sidan för att kolla efter hjortron. Vi gick runt hela myren och sammanlagt så såg vi kanske tio hjortron! Hoppas verkligen att det åter igen blir ett så bra hjortronår som för sju år sedan när vi var där en sommar och kunde plocka hur mycket hjortron som helst! 

Nå, när vi kom hem efter hjortronjakten så hade Kjellan och Bettan kommit och höll på med att sätta upp tältet. Vi satt ute länge och njöt av det fina vädret och sedan grillade vi och åt gott. Spelade sedan chicago och jag vann stort!

Imorse när vi vaknade satt dom redan ute vid grillplatsen och hade kokat "måranskaffe" så det var bara att klä på oss och gå dit ut och morgonsfika! Inte illa med sådant främmande!

Idag var det inte lika varmt, lite mera moln på  himlen. Då vi åkte ner mötte vi Malin som skulle springa upp till Rävfallet fram och tillbaks. Herregud vad en del är duktiga!! Vid Goulitsbäcken pratade vi med tre fiskare som också skulle upp till Rävfallet, det verkar som Rävfallsstugan är populär i år och det är jättebra, under den här sommaren tycker jag att vi har både mött många och hört talas om många som legat där.

Ja, nu väntar jobb nere i butiken så jag slutar här! Ha en fortsatt bra dag och kväll!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.