Nu finns dom här!

 Nu kan ni köpa dessa böcker hos oss på Ammarnäs Livs! Bra julklappar!

"Den finaste skatten" är skriven av Erika Hedman född i Storsjö, Sorsele. En berättelse om att sörja någon man älskar och om att mötas igen i fantasin. En jättefin bok som innehåller fantastiska bilder och personerna på bilderna är  Ammarnäsborna Hans och Lotten Berglund och deras barnbarn Michelle. 

Den andra boken som ni kan köpa är "Där Vindelfjällen tar vid". En bok skriven av Hans Nyström, Göteborg. Den handlar om Ammarnäs och Vindelfjällen.  Boken bjuder på ett rikt och storslaget bildmaterial, företrädesvis i färg på anslående naturscenerier, fåglar, blommor och människor. Läsaren får också möta den bofasta befolkningen, såväl samer som ättlingar till nybyggare.

"Luften är sval, nästan doftlös, frisk att andas av fukten som stiger ur det vattendränkta deltalandet. Därute rör sig tärnorna, gungar fram på lätta vingar, vilar på ladornas tak. På avstånd hör jag en gluttsnäppas malande spel. Sjön speglar himlen i silvriga stråk, mörknar i de höga strändernas skugga. Och runtomkring reser fjällen sina kala hjässor, tyst vakande väsen över dalen, över den sovande byn":

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.