Från mörkt till ljust

 Efter en härlig morgonpromenad runt elljusspåret tillsammans med Lennart och Nasto gick vi in på Ammarnäsgården för att se hur långt Rolle (Lennarts bror) hunnit med målningsarbetet i matsalen. Det har gått bra och det kommer att bli stor skillnad mellan tidigare mörk träpanel och nu helt ljusmålat!

Tog sedan bilen och körde upp till Biergenas där var det lite mera snö, här nere har vi ingen snö alls. Såg tre personer, en hund och två bilar. Lugnt ute med andra ord!

Däremot är det full aktivitet i Destination Ammarnäs Spår- och ledgrupp som jobbar som bara den med röjning av flera skoter- , skid- och vandringsleder! Bl a är Näsbergsrundan, Lilla Vasaloppsspåret  och leden upp till Långflytje färdigröjda så att Pistmaskinen ska kunna köras där. Roligt med aktiva människor!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.