Djur i härlig natur

Igårmorse hade vi minus tretton grader, en härligt kall dag! Imorse hade vi -1,1. Nu lyser solen från en klarblå himmel och luften är hög och ljuvlig!

På min morgonspromenad idag så fick jag se två Rådjur, en Tjäder och en Lekatt. Rådjuren såg jag springandes på väg upp till Ormbacken, Tjädern satt i skogen mellan skolan och liften efter elljusspåret och Lekatten sprang här ovanför Akkasstugan.

Ha en trevlig dag alla!

3 kommentarer

  1. Pernilla

    Det är inte så ofta du får kommenterar på dina uppdateringar om väder och vind (inte från mig heller), men du ska veta att de är så uppskattade Kinna! För oss som inte har möjlighet att tillbringa så mycket tid som vi skulle vilja i Ammarnäs är det härligt att läsa om just såna saker och få se bilder från byn. Fortsätt med det (så får vi andra bättra oss på kommentarerna!)!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.