Från negativ till positiv energi

 Av en viss anledning, som jag egentligen inte skulle bry mig om,  så känner jag i allafall att jag får lite negativ energi av detta så i morse  beslöt  jag mig  för att gå på en längre promenad för att tanka positiv och härlig energi! Det blev en promenad upp till Kvarn vid Bissanbäcken, lite lönnhalt men annars härligt!

Här lite bilder: 

Bissanbäcken och Kvarn

Isformation

Gick ner till vattnet, där skoterleden går upp, vad vackert det var. Undrade just varför vi inte är dit på sommaren och grillar?

Är det någon som kan säga om denna lilla mast till vänster om den större har varit där sedan förut eller om det är Net1 masten som kommit upp?

Nu är jag nästan fulltankad av positiv energi, ska ta mig en dusch och sedan göra ett läkarbesök. Skicka iväg Lennart på älgjakt och ikväll ska vi samlas några tjejer och börja planera för Glöggvandringen efter elljuspåret den 24 nov. Vi ska också äta och dricka gott!

6 kommentarer

  1. Gunnel Forsberg

    Skönt att energin vände. Jag brukar göra precis som du och vi har ju båda den härliga möjligheten att även till vardags kunna ”tanka” kraft från vår vackra fjällvärld. Önskar dig en härlig fortsättning på dagen och tack för fina höstbilder!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.