En festlig lördag

 Igår var det en helt fantastisk lördag! Först jobb till klockan två och sedan Glöggvandring runt elljusspåret klockan tre. Trettio personer gick tipsrundan och fem personer servade oss efteråt med kaffe och glögg i Mullekojan! Snö fick vi också igår så nu är det ljust och fint ute och termometern visar idag minus 7,6 grader.

Efter Glöggvandringen så var det bara att fara hem och göra sig iordning för den "Kick-off middag" som Gunilla och Cengiz ordnat på Hotellet. En mycket trevlig kväll med  god mat och ett trettiotal härligt, trevliga människor. Många goda skratt under hela kvällen! 

Tack Gunilla och Cengiz för att ni tog initivativ till denna fest!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.