Måranskaffe i Kraddsele

 Morgonskaffe med sju sorters olika doppa  Kraddsele hos familjen Eriksson och tillsammans med Marcus och Sanna. En jättetrevlig morgonstund som nu är en tradition, det är nämligen femte året i rad som Siv bjudit ner oss på Luciakaffe! Mycket trevligt!

På hemvägen hoppade jag och Nasto av vid skjutbanan så jag fick mig en rask femkilometers promenad så förhoppningsvis ramlade några kalorier av mig efter vägen och om det nu skulle vara någon som hittar dom så vill jag absolut inte ha tillbaka dom!

Inatt har det kommit ganska bra med snö, lite tyngre än den som kommit tidigare, så nu ska jag gå ut och skotta altan innan jag sätter igång med städningen som är betydligt mera tråkig!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.