Nu är jag på G igen!

 Hej på er alla och en God fortsättning på det nya året 2013!

Har lidit av skrivkramp så det har inte blivit något bloggande sedan juldagen men nu ska jag försöka skriva lite.

Julen har varit bra! Vi har varit samlade nästan hela familjen så det har varit kul. Få se om det blir någon jul när alla kan vara med? Men det lär nog bli svårt.

Lördagen före Nyår kom Fredrik (Lennarts son) och hans familj och stannade till i onsdags då åkte också Marcus med dom hem. Då for även Curt, Ewa och Sofie så det blev väldigt tomt och tyst på en enda gång!

Nyårsafton firade vi på Ammarnäsgården. Åt en mycket god trerätters middag!( deras kock är fantastiskt duktig på att laga god mat!) Vi var ett 30-tal som åt men senare på kvällen så strömmade folk in så det blev fullt hus kan man säga. Disco nere och trubadur uppe.

Igår eftermiddag gick vi upp till Dalstugan och åt pizza och såg lite hockey tillsammans med ett 30-tal övriga personer! Sedan gick vi hem och såg trav och trodde som vanligt på en stor vinst men inte det 5 rätt som inte gav någon utdelning. Resten av kvällen satt vi i sofforna och slötittade på TV.

Idag har jag plockat bort julen. Tänk att varje år är det likadant! Roligt att ta fram och pynta inför advent och julen men sedan är det lika roligt att plocka bort allt.

Nu snöar det rejält ute, ska klä på mig och ta en riktigt lång och skön promenad, tyvärr är det inte väder för att ta några foton! Men jag sätter in ett par som jag tagit på en av mina morgonpromenader och ett som jag tog i gårmorse då vi fick se att solen är på gång så småningom!

Nasto, min trogne följeslagare:

Som ni ser så blir det inte bra kvalitet på bilder som jag tar när vi inte är ute i dagsljus men det gör inget, ni ser i alla fall vad som finns på bilderna!

Slalombacken en tidig morgon:

På väg ner efter Bergvägen

 

Den här bilden tog jag genom köksfönstret i gårmorse. Hopp om ljusare tider!

 

Jag måste också få tala om att min blogg hade under 2012: 259 523 sidvisningar! Jag vet att det är många som har mycket, mycket, mycket, mycket fler sidvisningar men för lilla mig är dessa siffror fantastiska! Tack till alla Er som läser min alldagliga blogg!

5 kommentarer

  1. Anders

    Oroliga blev vi! Jag skulle just ringa och kolla ditt hälsotillstånd med Lennart för det tillhör dagens rutiner att stiga upp,kolla vädret, VK och Kinna och sen frukost å iväg till jobbet…!

  2. Margareta Lindfors

    Så fina bilder du har fotat man blir så nostalgisk.I Ammarnäs där har vi varit tidigare år och haft vår/vintersemester det blev 15 år och vi bodde alltid i Grundströms stugby.Tittar ofta in på din sida.
    Margareta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.