Idag har jag sett solen!

 Bestämde mig imorse för att jag skulle gå upp efter slalombacken tills jag skulle få se solen! Så efter att Therese och Henrik åkte hem mot Luleå så klädde jag på mig och gick ut i 24 graders kyla. Det sved i kinderna men då jag vek av vägen och gick upp efter Kungsleden så blev det snabbt varmare och sedan blev jag varm när jag kom ut i backen och började gå uppför den, det kändes i benen må jag säga. Men vackert var detBacken är väldigt välpreparerad synd bara att det är så kallt och förstås att det inte är så mycket folk i byn den här tiden!

Jag behövde inte gå så långt upp förrän jag fick se den efterlängtade solen. Nu dröjer det inte så hemskt länge förrän vi kan se den nere i byn,

Det gick fort på nervägen, snön bara sprutade om fötterna 🙂

Nu en värmande dusch och sedan ner och jobba! Ha en fortsatt bra dag alla!

6 kommentarer

  1. Pernilla

    Vackra bilder, nu kommer snart våren! Känner att det drar i slalomtarmen nu. Och skoter… och längdskidor… Nä, nu måste vi planera in nästa Ammarnästripp snart!

  2. clary

    Hej Kinna!
    Åh, vilken energikick jag får av din promenad. Längtar upp till fjällen, det är något speciellt med fjällen jämfört med huvudstaden 😉

  3. Anders

    Det låter så härligt när du ropar att solen är tillbaka för plötsligt börjar jag skratta för mig själv och minns när du lovade sol förra sommarn´ – och det blev mycket sol också!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.