Sista dagen!

 Vi har nu varit och ätit den sista frukosten här på hotellet, känns lite tråkigt men det är bara att acceptera hur fort en vecka kan gå! Nu ska vi bara njuta av den här dan, har haft kanonväder hela tiden. I eftermiddag blir det lite shopping och en tidigare middag än vanligt för det blir ingen sen kväll ikväll, bussen hämtar oss redan klockan 02.55 inatt!

Det är det värsta med hemresan dessa tidiga avgångar!

Telia påstod förresten att dom inte fått någon felanmälan från Ammarnäs, om att inte Internet funkade, förrän mycket sent på eftermiddagen igår och att det då endast var 2 som hade anmält. Kan det verkligen stämma att ingen ringt och felanmält då telefonerna började fungera?

Nu ska jag gå ut till "Miranda" som ligger här ute på altanen. Hare bra! Vi syns på lördag i butiken!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.