På banan igen!

 YES, nu är jag tillbaka på banan igen efter att jag haft förkylning och något annat konstigt i kroppen! Jag sa igår, när jag var så pigg, att det är bra att jag blir lite dålig för när jag då blir bättre så känner jag så stor tacksamhet!

Jag har tagit min 45 minuterspromenad för första gången på en vecka och det kändes helt underbart!  Vi har det varmt och skönt, snön har packat ihop så nu skulle det gärna få bli lite kallare ett tag och så snö på det, för fortsätter det så här så hur kommer då påsken att se ut!

Vi har en hel del besökare i byn, det är ju sportlov för en del, och det känns hur bra som helst. Nu kan vi gå och fylla på i hyllorna igen!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.