Hej!

 Morgonsrapport från Ammarnäs: +9,1 och lite molnigt men bakom molnen är det ju alltid ljust!

Min promenad på morgonen gick upp till Sput´n där jag hälsade på Jojje, tackorna och lammen. Han gav just kraftfoder till tackorna så det var ett himla liv. Tog en stund innan lammen och tackorna hade hittat varandra sedan. Lika roligt att stå och titta på djuren och det syns faktiskt att lammen växer.

Idag behöver jag bara jobba från det att varubilen kommer med våra varor och tills dom är insatta i butiken, sedan är jag ledig resten av dagen! Meningen är att jag ska göra lite klädvård och kanske ta itu med fönsterputsningen i "Akkas", få se vad som händer!

Behöver inte tänka på någon middag för vi är bortbjudna på grillat ikväll. Härligt!

Måste också få tala om att Destination Ammarnäs medverkade på en stor mässa i Vasa i helgen. I VK var alla andra medverkande företag från västerbotten uppräknade utom Destination Ammarnäs!  Vi måste bli duktigare på att tala om att vi finns!! I alla fall var det många intresserade som besökte deras monter på mässan så dom fem som jobbade med att föra fram Ammarnäs på denna mässa var jättenöjda när dom kom hem! Nu återstår bara att se om det ger något resultat.

Ha en bra dag alla!

 

Ps. Det blev lite reklam i radion igår om Ammarnäs lokalproducerade mat 🙂 Se, det lönar sig att höja sina röster!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.