Aitelnas 20 juli

Vaknade igår morse av att det hällregnade ute men mitt på dagen så avtog regnet och jag och Lennart kunde åka upp till Aitelnas efter jobbet. Det var så spännande för mig att få se hur det blev där uppe efter att Gunilla och Ewa varit där och målat färdigt! Det blev fräscht och fint!

Hade tagit med mig fiskegrejer för att gå upp efter ån och fiska men det blåste så j…a kallt så jag stannade inomhus. Hjälpte Lennart att sätta fast den nya bänkskivan och det kommer att bli jättebra när det blir riktigt färdigt.

Efter middagen tog vi en promenad ner till ån

Lennart o Nasto på stranden

        Lennart o Nasto på strandenAitelnas 20 juli 010

 

 

Här stod vi ofta som barn och hjälpte dom vuxna dra slipsten

Här stod vi ofta som barn och hjälpte dom vuxna dra slipsten

 

 

Interiörbild

Interiörbild

Aitelnas 20 juli 009

Aitelnas 20 juli 020

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.