Härliga dagar

På onsdagkväll gick jag upp till Aitelnas och denna gång så gick jag ”Lappvägen”, har inte gått den på en herrans massa år så jag kände att nu ville jag gå där. Det är mycket gammal skog och fint fast man får verkligen se vart man sätter fötterna, mycket sten och rötter efter stigen. Jag fick lära mig att inte gå och sms:a för helt plötsligt låg jag raklång efter marken, höger fot fastnade i en rot och där låg jag, kan säga att höger vad blev ordentligt stretchad!Aitelnas 24-25 juli 002              Aitelnas 24-25 juli 001

Det tog en kvart längre att gå den här vägen än den andra. Då jag kom fram till stugan mötte Gunilla mig med en kall och god GT! Resten av kvällen satt vi bara och njöt av det vackra vädret. Det har inte varit ofta som vi kunnat sitta ute så länge på kvällen som vi gjorde nu.

 

Aitelnas 24-25 juli 009

Torsdagmorgon vaknade vi upp till en solig och vacker morgon. Under dagen hade vi ett tag 42 grader i solen! Medans jag är en vandrare av naturen så är Gunilla en fixare. Så jag gick upp till Rävfallet och hon var kvar i stugan och målade fönster.Aitelnas 24-25 juli 007

Fick faktiskt fisk där uppe, inte så stor men ett napp är ett napp! Kände mig nöjd efter någon timme och gick sedan ån hem till stugan. Åt lunch och sedan bara njöt vi. Fick besök av Oliver på eftermiddagen annars var det väldigt lugnt, såg ej till någon människa. Jo förresten, en tältare uppe vid Rävfallet.

Vi steg upp halvsju imorse och drack kaffe och mornade till oss innan vi gav oss av hemåt för att jobba. Nu är jag nyduschad och fräsch och redo för en arbetsdag!

Aitelnas 24-25 juli 010              Aitelnas 24-25 juli 016

Aitelnas 24-25 juli 018

 Tack Gunilla för trevlig samvaro 🙂

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.