31 juli

Sitter och gruvar mig för att gå ut med hunden, spöregnar och blåser! Tror jag väntar en stund och ser om regnet avtar.

Igår kväll var vi på Samegården och fika, en trevlig stund med trevliga människor! Under sommaren är det så att Hembygdsgården har sina ”Våffelkvällar” måndag- och torsdagkvällar och Samegården har sin servering övriga kvällar så det finns alltid någonstans att gå för att få sig en fika och träffa andra.

Tänk att idag är sista dagen i Juli månad! Trist att sommaren ska gå så fort! Jag hinner ju inte göra allt som jag skulle vilja göra då det är sommar, Det skulle behövas dubbelt så många helger under sommarmånaderna 🙂 Imorgon fyller min ”lille” son 23 år, det är inte heller klokt vad fort åren far iväg! Konstigt att inte vi föräldrar blir äldre 🙂

Imorgon är jag ledig och då har jag tänkt ta mig en promenad upp på något fjäll ifall vädret är bättre än vad det är nu! Antingen blir det som bild 1 en tur upp på Björkfjället eller som på bild 2 upp till Gaisatjs eller en tur här nere efter Tjulträskleden.

Biergenas 12 juli 12 005OLYMPUS DIGITAL CAMERATjultraskleden 005


Jag hör ju folk berätta varje dag om deras dagsturer och längre vandringar så jag blir såååå sugen! Snart är alla våra vandringsleder helt färdiga och det kommer att bli kanonbra att göra olika dagsturer.

Nej, nu måste jag gå ut än fast det inte slutat regna, jag är ju faktiskt inte gjord av socker och inte Nasto heller!

En kommentar

  1. Clary

    Ha en bra dag Kinna! håller med om att sommaren är alldeles för kort. Va bra att du rekognoscerar vandringslederna 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.