Hösten är här

Ja, nu har hösten anlänt till oss på riktigt! Det har regnat och det blåser kallt, tycker jag. Men det är väl så det ska vara den här tiden.

Igår efter jobbet for vi upp till Aitelnas och där var det ännu mera höstlikt än här nere men det är ju så vackert med dessa underbara färger. Vi gick ner till ån och där var det hur mycket strand som helst på grund av väldigt lite vatten. Om vi hade velat hade vi nog med lätthet kunnat vada över till andra sidan men det var för kallt för det!

Vi hade en mysig lördagkväll där uppe, jag stekte älgkalvfilé och kokade mandelpotatis och det smakade mums 🙂 till det drack vi ett gott rött vin och som vanligt, lite senare på kvällen, blev det kortspel och jag vann både i femhundra och chicago 🙂 någon gång ska ju jag också ha tur! Sov som en stock hela natten till klockan sju imorse, skönt! Regnade  men som tur var så  slutade det innan  vi skulle fara hem.

Aitelnas 14 sept 2013 004

Aitelnas 14 sept 2013 007

Aitelnas 14 sept 2013 012

Aitelnas 14 sept 2013 016

 

                                            Kungsörnen var också ut en vända och flög

Aitelnas 14 sept 2013 017

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.