Det regnar å regnar…..

….å aldrig verkar det ta slut!

Sitter och väntar på att regnet ska avta lite innan jag tar med Nasto på en liten promenad men det verkar som om det inte har tänkt sluta så det är nog bara för mig att ”he mä ut” ändå!

Igår var jag ledig och då det inte var så bra väder så passade jag på att ta reda på all tvätt som blivit liggande nere i tvättstugan och sedan rensade jag garderoberna och vet ni vad!,  det blev en sopsäck full med sånt som jag inte behöver längre! Det kändes jätteskönt när det var gjort! Rensa i röran är verkligen nyttigt och bra för själen!

Nej, nu kan jag inte sitta här längre, får ta mig i kragen och gå ut i det blöta!

Ni ska alla ha en trevlig helg! Vi hörs 🙂

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.