Skön helg

Vi har inte haft något regn varken igår eller idag 🙂 Får se hur länge uppehållet varar?

Igår gjorde jag inte så mycket efter jobbet eftersom jag skulle gå och få massage senare på eftermiddagen. Jag har jätteproblem med min nacke och axlar just nu så det var jätteskönt med massage! Blev så där härligt avslappnat trött efteråt så filmen ”Hur många lingon finns i världen” orkade jag bara inte att se, tyvärr, somnade flera gånger framför TV:n så till slut gav jag upp och gick i säng. Ska kolla om den kommer i repris!

Idag har vi gått en promenad efter fyrhjulingsvägen upp mot Gaisats tills vi kom upp så vi såg den andra vandringsleden då gick vi över och gick den leden ner till Tjulträsk och vägen upp till renhagen där vi hade parkerat bilen. På vägen hem stannade vi till hos ”Arvidsjaursborna” som bjöd på kaffe och en trevlig pratstund.

Nu är snart denna arbetsdag slut och vi har haft en hel del trevliga kunder här. Det är fortfarande en del besökare i byn och det är ju trevligt!

Solen lyser över oss, Tjulån blänker och jag ser en kraftig regnbåge långt ner vid sjön 🙂

Ha en bra kväll alla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.