Tala om ”Bloggtorka”!

Vart har inspirationen till att blogga tagit vägen? Har sökt och sökt men ej kunnat hitta den!

I morse tog jag och rensade bort alla blommor från altanen och fixade där ute inför vintern sedan tog jag och gick upp till Äivesåiveparkeringen och därirån efter Tjulåleden och gick över den nya hängbron, en lämplig liten runda!

 Vi har fortfarande fina dagar här lite småkallt men skönt när man kommer ut och får lite friskluft.

Igår kväll var vi och åt Höstbuffé på Wärdshuset, ganska bra med folk och roligt som vanligt att gå ut och äta och träffas och trivas!

Nu ska jag fixa lite middag så vi hinner äta innan jag ska på ett styrelsemöte halvsju!

Hoppas också att jag hittar åt inspirationen, ska söka överallt 🙂

 

 

2 kommentarer

  1. Gun-Britt

    Kan det inspirera dig att vi är många som läser vad du skriver? Och uppskattar det! När du inte skrivit på ett par dagar så undrar jag vart du är… och hur det är i byn.

  2. Monica Jansson

    Jag följer också bloggen med spänning. Kul att följa dina rapporteringar om väder och natur. Har varit en vecka i er fina by denna och förra sommaren och har idag bokat en aprilvecka till nästa år. Hoppas du orkar fortsätta med bloggandet hälsar Monica

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.