I flyttartagen :)

Om det är någon där ute som funderar varför jag inte bloggat på ett tag så kan jag tala om att vi har köpt hus och ska flytta ganska snart så jag har fullt upp med att packa, packa, packa, städa, städa och packa upp!

Men det känns jättespännande med ett hus 🙂 så jag håller gärna på som jag gör!

6 kommentarer

  • Kinna

   Hej Pernilla! Vi flyttar en bit upp efter Tjulträskvägen. Första huset på höger hand sedan man passerat ”macken”, ca 1,7 km härifrån affärn.

 1. ernst Westerberg

  Hej systerdotter! Är det föe att komma närmare Gunilla? Vad gör Ni med lägenheten? Är någon av syskon eller barn på väg hem? Hoppas allt är bra i kylan. Här är fortfarande ”blia” och grönt.
  Ha det bra, roligt om Du kan höra av Dig.
  Morbror Ernst

  • Kinna

   Hej Morbror! Nää, jag kommer inte närmare Gunilla utan precis tvärtom 🙂 Vi har det bara bra, fint väder bara 1 minusgrad. Vi blir många nära och kära till Julen 🙂 Hälsa de dina och jag hoppas att ni har det bra! Kram Kinna

 2. Sandra

  Hej Kinna o Lenni!
  Vilken vacker nyhet!!! Vi pratade om men sedan jag hörde inget mer. Så grattis nya grannar ;o)
  Jag ser fram emot.
  Sandrahälsning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.