Åååå, vad jag trivs!

Ja, nu har vi bott här i huset sedan i söndags och det känns bara bra 🙂

Huset 002

I går packade jag upp så gott som alla kartonger så det blev mycket spring upp och ner i trapporna men det gick som en dans!

Har nog snart fått i ordning på allt, rummet och köket är nog som det ska vara förutom en skänk som jag beställt till köket.

Huset 003

 

Huset 004

 

Huset 005

 

Idag började jag med morgonskaffe sedan åkte jag med Lennart ner till affären för att hjälpa honom med snöskottningen, sedan det var klart så gick jag och Nasto hem hit och skottade lite. Vi har haft ett himla dåligt väder, i tisdags spöregnade det och igår storm och snö men idag är det lugnt och skönt ute.

Den som nu känner för en fika får mer än gärna komma hit, jag bjuder på nybakta saffransbullar 🙂

Huset 001

 

8 kommentarer

 1. Gun Rehnman

  Men det ser ju helt fantastiskt ut!! Bullarna också för den delen….och SNÖ….avis sä nanting!
  Ha det bara bäst!

 2. Eva Oskarsson

  Skulle jag bara vatt närmre, skulle jag pilat till dig på en gång. Längtar upp till lugnet. Tänk om jag hade en stuga istället för husvagnen……nåja den duger den med. Hälsningar till er i vinterland.

 3. Clary

  Hej på dej!
  Hopps du har några saffransbullar kvar när vi kommer 😉
  Vi har inte lika effektiv flytt som ni, men vi har bott i lägenheten hela veckan sedan i Söndags och det känns kanon. Svårt att flytta till lägenhet från hus 🙂
  Vi ses snart! Kram

  • Kinna

   Jag kan tänka mig att det är svårt att flytta från erat hus och till en mindre lägenhet 🙂 Ska spara ett par bullar till dig! Ni är välkomna när ni kommer 🙂 Kram

 4. Yvonne gronborg

  Men gu vilket fint hus,vars i byn står det?du måste ha varit snabb som en vessla som har fått de så fint på så kort tid.

  • Kinna

   Hej Yvonne! Att få möbler på plats är väl ingen fara, det är värre med allt småplock…….Huset ligger upp efter Tjulträskvägen, alltså vägen som går förbi Tjulåvallen o Macken bl a. 1,7 km från byn! Kom och hälsa på!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.