Snöskottning!

Igår skottade jag snö och nu på morgonen har det säkert kommit 1 dm, men lätt flygsnö, så ingen tung skottning. Igårkväll var det så härligt ute, endast 10 minus, så jag stannade ute och skottade mer än jag skulle behöva 🙂

Åsa frågade mig förra tisdagen om jag brukade vara förkyld, nää, svarade jag, det är mycket sällan, nästan aldrig! Det skulle jag inte ha sagt, har åkt på en rejält ordentlig hosta som håller mig vaken nästan hela nätterna, den håller på att göra mig vansinnig!! Usch!

Hoppas att den snart ger med sig för till helgen får vi besök av mina barn med respektive och barnbarnen, då vill jag ju vara frisk och kry! På lördag ska vi alla gå och äta Julbord på Ammarnäsgården.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.