Ååå, vilken underbar morgon……

…åååå vilken underbar dag!

Ja, idag har solen lyst från en klarblå himmel och nollgradig temperatur, då kan ni förstå vad jag menar med underbar! Tänk  vad solen betyder mycket för oss människor. Kanske ändå att den betyder ännu mera för oss som inte sett solen på länge? Men nu har vi en härlig årstid framför oss 🙂

 

En kommentar

  1. Inger Johannesson

    Tack Kinna!
    Nu har jag tittat igenom alla 2014:s bilder och text. Vad ni är duktiga i Ammarnäs på att förgylla den mörka, kalla årstiden. Blev det något bra lakefiske? Bilderna från kyrkan med barnen som jag känner igen! Härliga ”blå” bilder du fångat och ljuslyktorna som visar vägen. Du/ni är verkligen bra ambassadörer för er fina by.
    Ha de gott och njut nu när solen är på väg tillbaka! Hälsningar från ett grått och slaskigt Stockholm/Älta och Inger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.