Bättre sent än….

Nu måste jag verkligen skriva ner några rader så ni inte tror att jag blivit kvar på Gran Canaria!

Även om jag hade velat stanna en vecka till så var det lika roligt att komma hem igen. Kom hem sent på fredag kväll till svärmor och Nasto väntade på oss med goda smörgåsar och te. Upp och jobba lördag morgon och på kvällen bjöd svärmor oss på middag på Ammarnäsgården. Då vi for därifrån så var det världens busväder ute, snö, blåst och drivsnö. Så på söndag morgon var det mycket att skotta både hemma och nere vid affären. Vi har mycket över en meter snö nu! Det har varit grått länge men igår mitt på dagen så sprack himlen upp och solen visade sig och nu idag verkar det ska bli en kanonfin dag 🙂

Lennart är ledig idag och han har klätt sig för att bege sig på skoter upp till Aitelnas, det är nästan så att jag skulle kunna tänka mig följa med om jag kunnat 🙂

Det blir inga bilder från våran resa för dom skulle bli nästan likadana som jag satte in förra året. Men vi hade en toppenbra vecka, mycket sol och värme, god mat och god dryck! Blir nog samma ställe nästa år!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.