After Work med Brolle & Co

Mycket ska jag vara med om men detta var en mycket trevlig överraskning!

Lennart åkte på förmiddagen med två andra från Ammarnäs för att representera Destination Ammarnäs på Österbottens stora mässa i Vasa och jag hade planerat vad jag skulle göra denna fredagkväll, då kommer min kära syster Gunilla in på affären en halvtimme innan jag skall stänga och säger att hon vill att jag ska äta middag med henne och några till på Ammarnäsgården. Men Gud, säger jag, det kan jag inte för jag har saker jag måste göra efter stängning och innan jag går hem. Jag hjälper dig, säger då Gunilla! OK, så blir det. Skyndar hem och byter om och sedan ner till hotellet där Brolle, hans kompis Kalle och till min förvåning Therese (Lennarts dotter) gamla kille Fredrik från Piteå sitter och väntar på oss för att vi skulle äta middag tillsammans! Jätteglad blev jag av att träffa Fredrik igen och just här i Ammarnäs 🙂

Vi har haft en jättetrevlig kväll tillsammans och ätit mycket god mat! Nu skulle dom sova över en natt i Brolles husvagn för att imorgon köra tillbaks till Tärna. Vad som glädjer mig är att dom tycker så mycket om Ammarnäs och känner som så många andra ett lugn inombords när dom befinner sig här. Brolle har ju varit en hel del här i byn och varför han åtekommer hit är just för att här känner han lugn och harmoni.

Ja, det här var verkligen en överraskningens kväll för mig! 🙂 🙂

 

 

2 kommentarer

  1. Ingrid Lapprapple Lindh

    Lyllo je . Himla kul när folk trivs. å kul me överraskningar. Måste bara säga att nu for rätt man på mässa ja nu vet jag inte vilka dom andra två var . Men måste bara få säga att Lennart tro jag passar väldigt bra för sådant Han har talets gåva 🙂 Hoppas att de går bra för dom. Å sen Brolle songe han nått för vackert för je ?

    • Kinna

      Jaa, du Ingrid, nog är det sant att Lennart har talets gåva och jag vet att han gillar att göra reklam för Ammarnäs! Han har också med sig två andra som är duktiga och det är Ethel och Anders Forsberg. Det enda som saknades ikväll det var Brolles sång men det var trevligt ändå 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.