Dokumentär om Ammarnäs och Vindelfjällen!

Vilket kanonväder Ammarnäs bjuder på nu i helgen! Lite luftkallt men det finns kläder för alla väder!

Ikväll blir det majbrasa uppe på campingområdet, kanske inte så våldsamt stor brasa men det gör inget huvudsaken den brinner en stund! Vet ej vad vi kommer att ta oss för ikväll men någonting blir det säkert 🙂

I morgon blir det inventering för oss här så då har vi stängt butiken!

På fredagkväll visas en dokumentär i SVT 1 ”Folkparker, 50-talsrock och nercabbat” med Brolle och Anne-Lie Rydé. Dokumentären är gjord av Stefan Olsson, samma producent som gjorde ”Rocksommar på Göta kanal” som sågs av över en miljon tittare.

Nu ska samma producent göra en film från Ammarnäs (en vecka är redan avklarad) . Filmen ”Rytmiska trummor i Vindelfjällen” kommer att handla bl a om sångaren Roger Pontare som presenterar Vindelfjällen. Med hundspann får tittarna uppleva ett av Europas största naturlandskap. Tittarna kommer också att bjudas på intervjuer och få lära sig nmågot om Ammarnäs och Vindelfjällen! Planerad visning av denna film är till hösten i SVT 1!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.