Lite smått o gott

Igår hade vi den första riktiga vårsommarvärmen, härligt att känna att sommaren snart är på väg! Sju i gårkväll hade vi nästan sexton grader varmt.

Idag är det lite sämre, åtminstone nu på morgonen så regnar det, hörde av en kund att det skulle bli finare till kvällen.

Jag har ju varit bortrest nästan en hel vecka och har haft det mycket bra. Hunnit umgås med barn, barnbarn, syskon och svärmor. Det bästa var ju förstås att få träffa och sköta om det minsta barnbarnet, som nu fått sig ett namn också, Wilhelmina kallas hon. En bestämd liten tös, får hon inte mat direkt hon vill då låter hon riktigt, riktigt arg men sedan hon fått och blivit belåten då är hon hur glad som helst 🙂

Då jag kom hem på lördagkväll så var Fredrik och Livia (Lennarts son och sondotter) hos oss, dom hade kommit på fredagkväll och var kvar till i går, då åkte dom hem till Boden. Trevligt att umgås med dom också.

Lennart är ledig och hemmavid idag så nu blir det tapetserat i hallen 🙂 Kul med nya tapeter!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.