Åggovare, ett fint utflyktsmål!

I går var jag ledig och till min förvåning var det fortfarande soligt och varmt fastän det var torsdag och min lediga dag 🙂 Det brukar annars bli dåligt väder just på torsdagar!

Hade bestämt mig för att söka upp utflyktsmålet, Åggovare, som ligger upp efter vägen till Biergenas. Bettan följde med mig, vi stannade först på ett ställe, men det var fel, så vi körde en bit till och parkerade bilen för att gå och söka efter en ingång till leden och till slut hittade vi den! Leden är röjd men inte markerad vid vägen så jag och Bettan satte ljusblåa band i björkarna vid vägen så vi lätt skulle hitta nästa gång 🙂 Det var en lätt vandring upp, cirka 15-20 minuter i vanlig promenadtakt, och väldigt fint där uppe! Väl värt ett besök!

Aggovaare 001

 

Aggovaare 002

 

Aggovaare 003

 

Aggovaare 004

 

Aggovaare 007

 

Aggovaare 011

 

Aggovaare 012

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.