Gieråivevandring

Igår gjorde jag en vandring som tog mig fyra timmar och fyrtiofem minuter! En tur som jag hade gett mig den på att jag skulle gå innan den här sommaren var slut. Blev så glad när Osvald berättade att dom hade satt kryss färdigt efter Gieråiveleden som då gjorde att jag med säkerhet skulle kunna hitta upp på fjället! Körde bil upp till Höbäcken och gick över hängbron (Gunilla fick skjutsa upp mig sedan för att hämta bilen)  egentligen så skulle jag ha haft någon att skjutsa upp mig till Höbäcken.

Måste återigen berömma Osvald för hans arbete med närledssystemet! Han vet hur han ska lägga lederna för att dom ska bli bra!

Detta var en upplevelsevandring för mig, vacker natur och dessutom fick jag plocka både kantareller och hjortron!

Här kommer lite bilder

Geråivevandring 008

 

Geråivevandring 017

 

Geråivevandring 010

 

Geråivevandring 021

 

Geråivevandring 025

 

Geråivevandring 029

 

Geråivevandring 027

 

Geråivevandring 031

 

Geråivevandring 032

 

Här har jag då kommit fram till toppen av slalombacken med utsikt över byn

Geråivevandring 036

 

Geråivevandring 038

 

Är mycket nöjd över att jag kunde göra denna tur 🙂 Och jag rekommenderar veerkligen denna tur till alla som tycker om att vandra!

4 kommentarer

  1. Carl-Axel Otterhall

    Du är bara bäst Kinna:) Oj så vackert. Inflyttningen och turismen till Ammarnäs måste väl ha ökat avsevärt efter att du börjat blogga/marknadsföra byn på absolut bästa sätt?

    Lånade förresten din text från ditt förra inlägg som fråga till Roland Wermelin (C) och Kjell Öjeryd (V) i P4-utsändningen från kommunhuset i går. Hoppas det var okej?

  2. Gela

    Hej Kinna! Är full av beundran över hur modig du är som ger dig iväg ensam och duktig på att gå är du oxå. Heja heja! Vi ses till pärfestivalen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.