Gomorron, gomorron!

Här i Ammarnäs har vi jättehärliga höstdagar nu! Närmare minus än plus tidigt på morgnarna vilket gör att dagarna fylls av ett härligt väder 🙂 Soligt, varmt och hög och klar luft!

I lördags efter jobbet var jag ute en stund och plockade lite lingon (nu ska jag inte plocka mera kantareller) utan nu måste jag fylla på lingonförrådet. Vilken sommar som har gjort  att vi har så mycket av både bär och svamp, härligt! Nu i veckan pågår ju älgjakten så jag hoppas verkligen att Lennart ser till att vår frys får påfyllning av kött! Han är med sitt gamla lag i Mårdsel, Norrbotten, och jagar.

Det värmer i mitt inre när jag ser och hör att mina blogginlägg om vandringar hörsammas av andra människor. I fredags kom det in en tjej som hade läst och sett bilder från min Gieråivevandring så hon var och förhörde sig lite om hur leden var och Lennart skjutsade henne till Höbäcken på lördagmorgon för hon skulle gå som jag gjorde. Och igår vid två olika tillfällen så fick jag berätta om denna led upp till Gieråive för dom båda personerna var sugna på att gå upp dit sedan dom sett bilderna och läst texten!

Nu ska jag pallra mig ner och dricka morgonskaffe och sedan klä mig och cykla iväg på jobbet!

Ha en bra dag alla!

Tänk inte på Gårdagen!

Tänk inte på Morgondagen!

Lev idag!

3 kommentarer

  1. Petra

    Tack så himla mycket för skjutsen i lördags :-), vandringen var helt fantastisk och jag njöt till 100%. Fortsätt att blogga om fina Ammarnäs…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.