En annorlunda utflykt

Frågade Lennart, i morse när vi satt och morgonfikade, om han skulle göra något speciellt på förmiddagen. Väntade mig att han hade något han absolut skulle måste göra men till min överraskning så svarade han ”-Nää”. Jag föreslog då att vi skulle gå upp till Långflyttje och det var han med på :)Han föreslog dessutom att vi skulle köra till Börtingtjärn och gå upp därifrån.

Ingen av oss har gått där tidigare men vi hittade en stig som vi följde, kom fram till en gammal slåtteräng med en lada och en tjärn på höger sida men sedan visste vi inte riktigt hur vi skulle gå. Upp kom vi till slut men upptäckte då att vi var ovanför Långflyttje 🙂 så då var det bara att ta oss ner dit vilket vi gjorde och stod där ett tag och tittade på utsikten över byn, det var väl inte den allra bästa utsikten idag för det var ganska grått!

Vi gick ner den kryssade leden som går ner till Äivesåiveparkeringen. Då hade jag lovat att jag skulle gå till Börtingtjärn och hämta bilen och nu hade jag sådan tur att då vi kom närmare landsvägen så såg jag Ingemar och Anneli komma körandes så jag sprang och vinkade så att dom skulle förstå att dom skulle stanna. Det gjorde dom så jag liftade med dom till våran bil. Man ska ha tur ibland 🙂

Frisk luft och motion fick vi dom här timmarna vi var ute och det är ju inte helt fel!

Då vi kom hem gjorde Lennart upp eld och kokade kaffe ute och jag hade gjort goda smörgåsar så det smakade mycket bra!

 

En kommentar

  1. Thomas

    Det var där Lennart Grundströms Laika kom med älgen jag fick lägga ner, ni måste ha gått precis där!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.