Gråväder!

I veckan har jag varit ledig både onsdag och torsdag och båda dagarna har det också snöat, det kom så mycket som 10-15 c m! Nu har det blivit plusgrader så den snö som kom har packats ihop och det är moddigt på vägarna.

Idag är det Sorseleföretagens tur att visa upp sig för övriga företagare i kommunen! För två år sedan var det Ammarnäsföretagare som fick besök och förra året besökte vi södra delen av Sorsele Kommun, då var jag och sju andra från Ammarnäs med och det var en kanondag! Tyvärr så visar Ammarnäsföretagarna ett väldigt dåligt intresse i år, i morse då dom åkte iväg var det bara FYRA som åkte! Dåligt!!

Det blir en heldag med företagsbesök hos bl a Sorsele Tryckeri, butiken Eldmark och Pensionat Holmen och förutom fler företagsbesök blir det även att besöka Fotoutställningen av Tom Juslin, lunch på River Hotel, Middag på hotellets lodge vid Svergoträsket, besökarna kommer även att få lyssna på kommunens nya musikaliska stjärnskott SARA AJNNAK från Gargnäs som precis har släppt sitt debutalbum! Dom som nu får vara med på denna dag kommer säkert att få det trevligt!

Få se om det klarnar upp under helgen eller om det fortsätter att vara gråväder?

Önskar er alla en trevlig helg!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.