En vecka sedan sist!

Jag har haft ”bloggtorka” en hel vecka ser jag 🙂 men nu ska jag försöka få ner några rader!

Här har vi cirka 25-30 cm snö, alldeles för lite tycker jag och många fler! Vissa dagar har vi haft ett par minus och någon dag har det varit några plusgrader utom i dag då vi har ”Jättekallt”  tolv minus 🙂

I lördags var vi och åt Julbord på Ammarnäs Wärdshus, ett enormt julbord med många, många goda rätter! Fanns ingen chans att jag skulle orka äta av allt men mycket åt jag, tror säkert att jag ökade ett par kilo i vikt! Trevligt bordssällskap hade vi också och det var en härlig stämning där.

Nu på lördag blir det att besöka ännu ett Julbord och den här gången på Ammarnäsgården! Dom brukar också ha ett enormt gott julbord så jag kanske skulle låta bli att äta ett par dagar innan lördagen 🙂 Skojar bara! Det skulle jag aldrig klara av!

I dag fyller min goa och vackra dotter Maria 39 år, kan ej förstå vart åren tar vägen! Tycker ju som alla andra mammor att det var nyss man hade dom som små 🙂 Synd bara att vi inte bor närmare så jag hade fått gratta henne personligen och kanske fått smaka lite tårta! Men kanske att jag får lite tårta i morgon när vi ska och gratta Gunilla som då fyller år?  🙂

Nu är det slut på min lilla lunch så det är bäst att återgå till jobbet! Ha en fortsatt bra dag alla!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.